Načuja sam da na Atlanship imaju neke "juicere" .ruta-brasil-europa. Tko zna vi??e o tome??
Aha dakle Verić ! Oku??at ću se..
Ajmo, jel netko zna, tko zaposljava mornare?
Ne volim viti ovakve postove, tija bi ljudima pomoci, a znam da jos jako malo stranaca zaposljava Hrvate kao nizi kadar, nazalost je to tako, mada znam da Filipinci nisu nista jeftiniji od Hrvata, ali jebiga, imaju jak "Union", a mi imamo Bradazura.![]()
a zasto? zato sta ih mogu natirat. to ti je ono uzmi ili ostavi.ako ti posal toliko hitno triba nemoj mi rec da neces ic radi 12 uri radnoga vrimena. ionako ces se sakrit bar tri svaki dan.
eto u zadnjih 5 godina mi je na svakome brodu radno vrime bilo 12 uri, a obicno bi to ispalo i vise, pa ne vidin u tome nista cudno
Ja da moran radit vise od ure vrimena dnevno nebi nikad isa na brod...
, ja bi radje u skver.Ja da moran radit vise od ure vrimena dnevno nebi nikad isa na brod. Radje bi onda sta doma.
Mislim da ce se kolega @Frankie slozit samnom![]()
Ma pitan čisto informacije radi. A moja malenkost je eto stekla takvo iskustvo,tj tamo di bi radija i po navigaciji 12 sati-prete?žito su brodovi bile neke ramine ili općenito brodovi sa učestalim kvarovima.Ali ne mora značit uopće da je taj problem isti i na Atlanta..
Upravo san odasla mail na Tidewater-pa su mi odgovorili da se mailovi preusmjeravaju na -Donnu Watson. dwatson@tdw.com