Posao

truma

Mornar
Pozdrav svima.Već sam 2 godine na Alpexsu,i ?želio bi promjenit firmu jer predugo čekam za ukrcaj sad će već biti 5 mjeseci.Lova je je dosta dobra al nemogu tolko čekat.Mornar sam pa ako ima ko kakvu informaciju o kompaniji koja prima mornare neka po??alje .Zahvaljujem unaprijed

Ajmo, jel netko zna, tko zaposljava mornare?
Ne volim viti ovakve postove, tija bi ljudima pomoci, a znam da jos jako malo stranaca zaposljava Hrvate kao nizi kadar, nazalost je to tako, mada znam da Filipinci nisu nista jeftiniji od Hrvata, ali jebiga, imaju jak "Union", a mi imamo Bradazura.:udriglavom

truma provaj na atlanshipa njima uvik fali ljudi a kad nemaju nasih onda krcaju ukrajince,a bolje da se ti ukrcas nego kakav ukrajinac.samo tribas imat i brevet za kormilara jer bez toga te nece ukrcat ni za mornara,poslji mail s upitom crew@atlanship.ch

Last edited:
Pozdrav ekipi..

Pozdrav ekipi..

Načuja sam da na Atlanship imaju neke "juicere" .ruta-brasil-europa. Tko zna vi??e o tome??

oja noja mala moja

oja noja mala moja

Aha dakle Verić ! Poznanik mi je doli i??a..navodno ka kormilar..,ali ne znam za koju lovicu ?? Guzičara ??kartalo sa msc..a za 5 dana več je bia na tim juice tankeru.Veza radi čuda !!

Ajmo, jel netko zna, tko zaposljava mornare?
Ne volim viti ovakve postove, tija bi ljudima pomoci, a znam da jos jako malo stranaca zaposljava Hrvate kao nizi kadar, nazalost je to tako, mada znam da Filipinci nisu nista jeftiniji od Hrvata, ali jebiga, imaju jak "Union", a mi imamo Bradazura.:udriglavom

U pravu si Casper,

Kod mene su filipi svi i imaju place nista manje nego sto imaju nasi mornari npr. na Atlanskoj. Bilo je nasih puno na MSC, a sada su im skresali place na kikiriki. Vec me nekoliko njih zvalo i pitaju da li znam bilo gdje bolju sansu... npr. mazac je spao na 1400 US$, a imao je skoro tri puta vise. Tih 1400 dolara vrijedi puno u Sorsogonu, ali u Hrvatskoj je to tek za kikiriki... Hebeno im je!

Last edited:
atlanship

atlanship

Zva san ih danas..pa su mi rekli da zoven direktno u ? vicu.

Prvenstveno me zanima informacija-za??to paluba radi 12 uri?

a zasto? zato sta ih mogu natirat. to ti je ono uzmi ili ostavi.ako ti posal toliko hitno triba nemoj mi rec da neces ic radi 12 uri radnoga vrimena. ionako ces se sakrit bar tri svaki dan.

eto u zadnjih 5 godina mi je na svakome brodu radno vrime bilo 12 uri, a obicno bi to ispalo i vise, pa ne vidin u tome nista cudno

a zasto? zato sta ih mogu natirat. to ti je ono uzmi ili ostavi.ako ti posal toliko hitno triba nemoj mi rec da neces ic radi 12 uri radnoga vrimena. ionako ces se sakrit bar tri svaki dan.

eto u zadnjih 5 godina mi je na svakome brodu radno vrime bilo 12 uri, a obicno bi to ispalo i vise, pa ne vidin u tome nista cudno

Ja da moran radit vise od ure vrimena dnevno nebi nikad isa na brod. Radje bi onda sta doma.
Mislim da ce se kolega @Frankie slozit samnom
tantrumsmiley.gif

atlanship

atlanship

Ma pitan čisto informacije radi. A moja malenkost je eto stekla takvo iskustvo,tj tamo di bi radija i po navigaciji 12 sati-pretežito su brodovi bile neke ramine ili općenito brodovi sa učestalim kvarovima.Ali ne mora značit uopće da je taj problem isti i na Atlanta..

Upravo san odasla mail na Tidewater-pa su mi odgovorili da se mailovi preusmjeravaju na -Donnu Watson. dwatson@tdw.com

Last edited:
Originally Posted by Offshore1975 Ja da moran radit vise od ure vrimena dnevno nebi nikad isa na brod...

Originally Posted by Gavran Mile Selimir prof.
Evo mi takodjer ankorali na drugom kraju planete, odmorit tilo par dana, a i masinerija da se malo ohladi..,

A lipi ste primjer omladincima vas dva.:uzdravlje

A dragoga ti boga da 12 uri radit :udriglavom, ja bi radje u skver.
Meni u ugovoru nigdi ne pise da uopce moran radit pa se tako i ponasan, nista ne radin.

Ja da moran radit vise od ure vrimena dnevno nebi nikad isa na brod. Radje bi onda sta doma.
Mislim da ce se kolega @Frankie slozit samnom
tantrumsmiley.gif

Ma stari vidis da cili dan perem pajole. Evo mi je bager u lucici pricvika kabel od struje pa mi ne radi mini wash.

Ma pitan čisto informacije radi. A moja malenkost je eto stekla takvo iskustvo,tj tamo di bi radija i po navigaciji 12 sati-prete?žito su brodovi bile neke ramine ili općenito brodovi sa učestalim kvarovima.Ali ne mora značit uopće da je taj problem isti i na Atlanta..

Upravo san odasla mail na Tidewater-pa su mi odgovorili da se mailovi preusmjeravaju na -Donnu Watson. dwatson@tdw.com

Na TDW ti se ne triba puno nadat jer tamo su ti mornari uglavnom lokalci, filipi i indijci....do koji no??tromo je na?? ali to je vrlo vrlo ritko

atlantship

atlantship

Evo posla mi Atlant ship-aplikaciju. Ali moran je ručno napisat i poslat po??tom ili skenirat je pa je odaslat mailom.

Back